Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Hubertus Timmermans, landbouwer, geboren te Grathem op 20 juli 1852, overleden te Heythuysen op 17 maart 1931, zoon van Gerard Timmermans en Gertrude Nijss.


Hij is getrouwd te Hunsel op 23 april 1883 met
Anna Catharina Deckers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 25 juni 1849, overleden te Heythuysen op 4 maart 1933, dochter van Laurent Deckers en Jeanne Marie Mertens.
(Zij is daarnaast getrouwd te Hunsel op 19 april 1895 (2) met Jacobus Karis, werkman en landbouwer, geboren te Neeritter op 30 januari 1839, overleden te Weert op 9 maart 1902, zoon van Martin Caris en Elisabeth Hansen. (Hij is eerder getrouwd te Weert op 16 juli 1866 met Maria Elisabeth Pleunis, landbouwster, geboren te Weert op 23 oktober 1836, overleden aldaar op 7 mei 1892, dochter van Hendrik Pleunis en Maria Christina Wolfs.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina