Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Leonardus Hubertus Theelen, gemeente-ontvanger, geboren te Roggel op 26 juli 1879, overleden aldaar op 12 maart 1935, zoon van Leonardus Hubertus Theelen en Maria Gertrudis Hubertina van Geleuken.


Hij is getrouwd te Roggel op 28 april 1916 met
Johanna Antonia Raijmakers, winkelierster, geboren te Well Bergen op 22 juli 1877, overleden te Roggel op 21 februari 1962, dochter van Franciscus Hubertus Raijmakers en Geertruda Maria Dijck.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina