Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Huijs, akkerman en landbouwer, geboren te Horst op 16 juli 1803, wonende te Helden, overleden te Weert op 31 januari 1888, zoon van Antonius Huijs en Joanna Schouten.


Hij is getrouwd te Helden op 20 augustus 1834 (1) met
Johanna Gertrudis Peeters, geboren te Helden rond 1805, wonende aldaar, overleden te Weert op 9 juni 1850, dochter van Peter Peeters en Margareta Verschaeren.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Hunsel op 16 juli 1851 (2) met
Susanna Geelen, landbouwster, geboren te Hunsel-Ell op 1 februari 1795, overleden te Weert op 14 januari 1870, dochter van Leonard Geelen en Petronella van Geleuken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina