Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Sigebert Verheggen, geboren te Buggenum op 25 februari 1810, overleden te Uden op 6 oktober 1886, zoon van Theodoor Verheggen en Anna Gertrudis Crompvoets.


Hij is getrouwd te Uden op 3 augustus 1857 met
Aldegonda Cornelia Maria van den Heuvel, geboren te Uden op 23 september 1822, overleden aldaar op 4 januari 1886, dochter van Arnoldus van den Heuvel en Maria Verhoeven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina