Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Kleinschmidt, metselaar, wonende te Niesen, gem. Fölsen (D).


Hij was gehuwd met
Agatha Sander, overleden te Niesen, gem. Fölsen (D) op 15 december 1847.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Mathilda, dagloonster en landbouwster, geboren te Niesen, gem. Fölsen (D) op 29 mei 1838, wonende te Roggel, overleden aldaar op 10 juli 1901.
    Zij had van een onbekende man één dochter.
    Zij is getrouwd te Roggel op 3 november 1862 (2) met Gerard Frenken, dagloner, geboren te Roggel op 21 februari 1838, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 juni 1874, zoon van Lambert Frencken en Margueritha Levels.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 12 juli 1880 (3) met Joannes Sijben, dagloner en landbouwer, geboren te Roggel op 21 maart 1831, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 maart 1901, zoon van Henricus Sijben en Maria Martina Caris.
    (Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 28 september 1861 met Maria Ulen, dagloonster, geboren te Heythuysen op 6 februari 1833, wonende te Roggel, overleden aldaar op 6 april 1880, dochter van Cornelis Ulen en Johanna Catharina Caris.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina