Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Petronella van Bommel, dienstmeid, geboren te Roggel op 7 mei 1863, overleden te Tegelen op 12 februari 1936, dochter van Jan van Bommel en Gertrudis Schrijnewerkers.


Zij is getrouwd te Tegelen op 23 april 1888 met
Theodoor Hammans, pottenbakker, geboren te Tegelen Steijl op 6 maart 1847, overleden aldaar op 12 maart 1925, zoon van Peter Gerard Hammans en Johanna Maria Jentjens.
(Hij is eerder getrouwd te Tegelen op 17 november 1884 met Theresia Sophia Wilhelmina Dings, geboren te Belfeld, dochter van Wilhelmus Hubertus Dings en Anna Catharina van der Heiden.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina