Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Mathijs Quasten, dienstknecht, geboren te Roggel op 31 maart 1865, overleden te Meijel op 2 november 1914, zoon van Jacobus Quasten en Maria Catharina Nijsen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 29 april 1895 met
Josephina van Roij, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 2 maart 1865, dochter van Theodorus van Roij en Maria Gertrudis Schroeijen.
(Zij is later getrouwd te Meijel op 22 november 1915 met Johannes van Seccelen, landbouwer, geboren te Asten op 18 november 1869, zoon van Christiaan van Seccelen en Petronella van Bussel.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina