Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Peeters, dienstbode en landbouwer, geboren te Stramproy op 22 september 1821, overleden te Hunsel op 23 september 1890, zoon van Hendrikus Nicolaas Peeters en Johanna Stienen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 12 april 1849 met
Christine Deckers, landbouwster, geboren te Hunsel op 24 december 1819, overleden aldaar op 24 mei 1887, dochter van Jacobus Deckers en Catharina van de Port.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jacobus, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 7 februari 1850, overleden aldaar op 3 mei 1927.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 3 april 1875 met Anna Maria Geelen, landbouwster, geboren te Weert op 5 maart 1843, overleden te Hunsel op 24 augustus 1927, dochter van Lambert Geelen en Hendrina Verberne.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina