Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelia van Roij, geboren te Roggel op 21 september 1824, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 januari 1909, dochter van Petrus van Roij en Joanna Catharina Heijkers.


Zij is getrouwd te Roggel op 23 juni 1857 met
Wilhelmus Houben, timmerman, geboren te Roggel op 25 oktober 1818, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 november 1902, zoon van Coenraad Houben en Wilhelmina Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Conrardus Hubertus, timmerman, geboren te Roggel op 4 december 1858, wonende aldaar, overleden te Roermond op 11 oktober 1919.
  • 3 : Wilhelmina Hubertina, geboren te Roggel op 24 januari 1865, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 september 1879.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Roggel op 15 januari 1868.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina