Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Hendriks, overleden voor 1847.


Haar zonen van een onbekende man:
  • 1 : Henrij, akkerman en landbouwer, geboren te Heythuysen op 17 augustus 1817, wonende te Roggel, overleden aldaar op 16 maart 1894.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 18 april 1849 met Sibille Bongaerts, dienstmeid en akkervrouw, geboren te Buggenum op 1 januari 1816, wonende te Roggel, overleden aldaar op 15 oktober 1889, dochter van Hendrik Bongaerts en Johanna Pollaerts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina