Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Caris, dagloner en landbouwer, gedoopt te Roggel op 9 april 1788, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 oktober 1842, zoon van Johannes Caris en Maria Willekes.


Hij is getrouwd te Roggel op 28 april 1813 met
Catharina Verheggen, dagloonster en naaister, gedoopt te Roggel op 24 september 1778, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 februari 1817, dochter van Hendrik Verheggen en Elisabeta Sheres.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Elisabeth, geboren te Roggel op 29 mei 1813.
    Zij is getrouwd te 's-Hertogenbosch op 6 mei 1843 met Willem Floor, barbier, geboren te Hilversum op 23 maart 1816, zoon van Cornelis Floor en Marretje de Boer.
  • 2 : Henriette, geboren te Roggel op 10 februari 1816, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 januari 1882.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina