Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Houben, dienstmeid, geboren te Roggel op 29 maart 1880, wonende te Neer, dochter van Gerardus Houben en Anna Maria Wagemans.


Zij is getrouwd te Meijel op 20 april 1903 met
Antoon Manders, werkman, geboren te Meijel op 14 november 1875, wonende te Roggel en te Homberg (D), zoon van Hendrik Manders en Anna Maria Franssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, landbouwersknecht, geboren te Homberg (D) op 20 juli 1904.
  • 2 : Gerhard Hubert, tuinier, geboren te Homberg (D) op 4 augustus 1905, wonende te Vlodrop en te Roggel, overleden aldaar op 11 januari 1983, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Roggel op 10 mei 1946 met Christina Geuijen, dienstbode, geboren te Roggel op 9 juli 1909, wonende aldaar, overleden te Horn op 6 november 1980, begraven te Roggel, dochter van Peter Johannes Geuijen en Petronella Basten.
    (Zij had van een onbekende man één kind.)
  • 3 : Maria, geboren te Homberg (D) op 18 februari 1907, wonende te Roggel, overleden te Heerlen (Z) op 14 januari 1969, begraven te Boukoul-Swalmen.
    Zij is getrouwd te Roggel op 29 september 1933 met Wilhelmus Johannes van Rossum, tuinman, geboren te Werkhoven op 25 mei 1900, wonende te Horn, zoon van Johannes van Rossum en Theodora Smits.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina