Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronilla Janssen, landbouwster, geboren te Roggel op 8 oktober 1824, overleden aldaar op 21 januari 1894, dochter van Henricus Janssen en Petronilla van Horne.


Zij is getrouwd te Roggel op 29 januari 1856 met
Chretien Konicks, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 12 september 1814, overleden te Roggel op 23 april 1883, zoon van Leonardus Konickx en Maria Margaretha Vaessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus, geboren te Roggel op 14 oktober 1856.
  • 4 : Johannes, geboren te Roggel op 21 oktober 1867, overleden aldaar op 11 november 1867.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina