Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Kuijpers, geboren te Roggel op 13 maart 1905, overleden te Venlo op 29 september 1982, begraven te Maasbree op 2 oktober 1982, dochter van Peter Johannes Kuijpers en Johanna Meusen.


Zij is getrouwd te Beesel op 5 februari 1926 met
Peter Johannes Nooyen, kleermaker, geboren te Horst op 26 maart 1904, zoon van Johannes Hubertus Nooyen en Gertrudis Lijssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina