Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubertus Kuijpers, opperman, geboren te Roggel op 6 augustus 1902, overleden te Venlo op 2 juni 1980, begraven te Reuver op 6 juni 1980, zoon van Peter Johannes Kuijpers en Johanna Meusen.


Hij is getrouwd te Beesel op 13 november 1931 (1) met
Ida Maria Lamberta Schoolmeesters, geboren te Beesel op 16 oktober 1905, overleden te Tegelen op 30 juni 1943, dochter van Wilhelmus Hubertus Schoolmeesters en Maria Agnes Schoolmeesters.

Hij was gehuwd (2) met
Mathilda Ramaekers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina