Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonda Moonen, dienstmeid, geboren te Roggel op 3 juli 1848, overleden te Swalmen op 14 april 1935, dochter van Jan Mathijs Moonen en Anne Catherine Emans.


Zij is getrouwd te Swalmen op 12 oktober 1883 met
Petrus Verheggen, akkerbouwer, geboren te Swalmen op 28 december 1847, overleden aldaar op 26 september 1917, zoon van Joannes Mathis Verheggen en Aldegondis Heuvelmans.
(Hij is eerder getrouwd te Swalmen op 5 april 1875 met Maria Wilhelmina Hubertina Peters, geboren te Swalmen op 12 september 1840, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 januari 1880, dochter van Arnold Peters en Leonora Keuven. (Zij is eerder getrouwd te Swalmen op 7 april 1866 met Dominicus Kuipers, dienstknecht, geboren te Neer op 27 juli 1832, wonende te Neer op Keizerbosch en te Swalmen, overleden aldaar op 24 augustus 1873, zoon van Martinus Cuijpers en Maria Josepha de Bock.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina