Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Kiggen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 18 november 1853, overleden te Kessel op 5 augustus 1932, dochter van Jan Mathijs Kiggen en Christina Mooren.


Zij is getrouwd te Kessel op 10 februari 1905 met
Hendrik Joosten, landbouwer, geboren te Helden rond 1866, overleden te Kessel op 11 september 1942, zoon van Petrus Joosten en Anna Maria Bloemaarts.
(Hij is eerder getrouwd te Kessel op 26 april 1895 met Johanna Timmermans, geboren te Kessel rond 1852, overleden aldaar op 7 juni 1904, dochter van Frederik Jozef Timmermans en Anna Maria Driessen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina