Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Cornelie van Dael, dienstmeid, geboren te Neeritter op 23 augustus 1806, overleden te Roggel op 21 februari 1857, dochter van Godefridus van Dael en Maria Leenders.


Zij is getrouwd te Thorn op 7 april 1834 met
Caspar Herman, bouwknecht, geboren te Maaseik (B) op 5 oktober 1805, overleden te Thorn op 3 oktober 1846, zoon van Theodoor Herman en Cornelia Kleijnen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina