Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathis Hubert Kiggen, smid, geboren te Heythuysen op 21 september 1851, overleden aldaar op 27 juli 1889, zoon van Jan Mathijs Kiggen en Christina Mooren.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 10 mei 1886 met
Maria Elisabeth Veugelers, dienstmeid, geboren te Neer op 16 juli 1859, overleden te Heythuysen op 18 augustus 1932, dochter van Jean Veugelers en Anna Marie Noblesse.
(Zij is later getrouwd te Heythuysen op 10 augustus 1891 met haar zwager Franciscus Hubertus Kiggen, smid, geboren te Heythuysen op 21 april 1864, overleden aldaar op 27 november 1932, zoon van Jan Mathijs Kiggen en Christina Mooren.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Hubertus, smid, geboren te Heythuysen op 16 juli 1888, overleden aldaar op 16 april 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina