Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Michiel van Lingen, linnenwever, geboren te Weert op 14 september 1815, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 januari 1862, zoon van Josephus van Lingen en Christina van de Laer.


Hij is getrouwd te Roggel op 29 oktober 1841 (1) met
Maria Elisabeth van Houdt, dagloonster, geboren te Roggel op 19 februari 1814, wonende aldaar, overleden te Weert op 27 december 1854, dochter van Gerard van Houdt en Anna Christina Hanssen.

Hij is getrouwd te Weert op 7 juni 1856 (2) met
Joanna Schrijnwerkers, geboren te Weert op 21 januari 1834, dochter van Pieter Schrijnwerkers en Joanna Nijssen.
(Zij is later getrouwd te Weert op 10 september 1863 met Hendrik Fabrij, pottenkruier, geboren te Lommel (B) op 27 juli 1842, overleden te Weert op 21 februari 1869, zoon van Hendrik Fabrij en Aldegonda Haegdorens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina