Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrud Metsemakers, wonende te Heythuysen.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Petronille, landbouwster, geboren te Heythuysen op 5 juni 1819, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 juni 1862.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 16 september 1844 met Pierre Hobus, dagloner en landbouwer, geboren te Heythuysen op 23 juli 1818, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 maart 1873, zoon van Gerardus Hobus en Petronille Uijlen.
    (Hij is later getrouwd te Heythuysen op 11 augustus 1862 met Petronella Jeucken, dienstmeid, geboren te Helden op 2 december 1823, dochter van Martin Jeucken en Catharina Ida Peeters.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina