Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willemina Peeters, dienstmeid, geboren te Roggel op 8 september 1838, wonende te Neer en te Heythuysen, overleden aldaar op 26 februari 1889, dochter van Hendrik Peeters en Elisabeth Houben.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 juni 1872 met
Aloijsius Gubbels, landbouwer, geboren te Heythuysen op 2 juni 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 februari 1919, zoon van Alouisius Gubbels en Anne Marie Martens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 11 februari 1873, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 augustus 1949.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 11 april 1896 met Jacobus Rijks, landbouwer, geboren te Heythuysen op 8 april 1872, overleden te Weert (Z) op 31 januari 1958, begraven te Heythuysen op 4 februari 1958, zoon van Pieter Rieks en Joanna Marguereta Niessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina