Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Houben, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 7 december 1809, wonende te Baexem, overleden aldaar op 12 februari 1864, dochter van Adolphus Servatius Houben en Gertrudis Moldericken.


Zij is getrouwd te Baexem op 28 maart 1845 met
Leonard Didden, landbouwer, brandersknecht en dienstknecht, geboren te Neer op 15 maart 1812, wonende te Baexem, overleden te Grubbenvorst op 14 december 1893, zoon van Guilliaume Antoine Didden en Anna Maria Hendrikx.
(Hij is later getrouwd te Baexem op 6 juli 1864 met Maria Elisabeth Loven, geboren te Horn op 28 maart 1833, overleden te Baexem op 24 juni 1871, dochter van Joannes Loven en Margaretha Houben.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina