Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Maria de Lauw, overleden te Heythuysen op 19 maart 1825.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Petronella, dienstmeid, geboren te Deurne rond 1807, wonende te Roggel, overleden aldaar op 14 januari 1890.
    Zij is getrouwd te Roggel op 23 augustus 1836 met Pierre Haeves, linnenwever, geboren te Roggel op 23 oktober 1808, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 januari 1882, zoon van Petrus Haves en Maria Scheepers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina