Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Sophia Hubertina Houben, dienstmeid, geboren te Roggel op 21 november 1868, overleden te Heerlerbaan op 9 mei 1940, dochter van Mathias Houben en Marguerita Verheggen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 16 oktober 1899 met
Renier Mathijs Graat, schrijnwerker, geboren te Heythuysen op 9 februari 1874, overleden te Heerlen-Heerlerbaan op 14 januari 1936, zoon van Pieter Hendrik Graat en Petronella van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaretha Maria Lamberta, geboren te Beesel rond 1912, overleden aldaar op 27 december 1913.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina