Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathias Houben, landbouwer en klompenmaker, geboren te Roggel op 9 juli 1822, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 februari 1896, zoon van Coenraad Houben en Wilhelmina Vossen.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 september 1858 met
Marguerita Verheggen, landbouwster, geboren te Roggel op 24 april 1825, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 september 1895, dochter van Petrus Verheggen en Sophie Pleunis.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Johannes Hubertus, geboren te Roggel op 9 mei 1866, overleden aldaar op 20 december 1867.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina