Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Mathijs Seerden, akkerman en landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 19 januari 1822, wonende aldaar, zoon van Joannes Mathias Seerden en Maria Elisabeth van Dael.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 8 januari 1849 met
Sibilla Evers, geboren te Herten op 20 maart 1824, wonende te Heel en Panheel, overleden voor 1874, dochter van Jacobus Evers en Joanna Truijen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina