Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Hubertus Otgerus Severinus Timmermans, landbouwer, geboren te Grathem op 2 november 1894, overleden te Ittervoort op 22 maart 1971, begraven aldaar, zoon van Henricus Hubertus Timmermans en Dorothea Hubertina Geenen.


Hij is getrouwd te Grathem op 9 mei 1924 met
Anna Hubertina Geraeds, geboren te Heel en Panheel op 10 januari 1894, overleden op 2 oktober 1978, begraven te Ittervoort, dochter van Peter Hubert Geraeds en Maria Christina Huskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Maria Gerardus, geboren te Ittervoort op 20 oktober 1929, overleden op 29 oktober 2005, begraven te Ittervoort.
    Hij was gehuwd met Maria Theresia Hendrikx, geboren te Ittervoort op 20 augustus 1926, overleden op 7 april 1998, begraven te Ittervoort, dochter van Laurens Hubert Hendrikx en Maria Francisca Hubertina Barbara Corstjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina