Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Nijskens, dienstmeid, geboren te Nederweert op 9 augustus 1837, overleden te Heythuysen op 20 april 1874, dochter van Jean Nieskens en Wilhelmine Timmermans.


Zij is getrouwd te Nederweert op 22 februari 1867 met
Joannes Teunissen, landbouwer, geboren te Nederweert op 3 maart 1831, overleden aldaar op 15 januari 1907, zoon van Cornelis Teunissen en Elisabeth Koumans.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 16 juni 1877 met Antoinetta Eijkelberg, landbouwster, geboren te Nederweert op 10 januari 1846, overleden aldaar op 8 december 1926, dochter van Hendrik Aloisius Eikelberg en Janna Maria van de Drinck.)

Uit dit huwelijk:



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina