Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andreas Nieten, zoldermeester, geboren te Baexem rond 1792, overleden aldaar op 8 februari 1860, zoon van Pieter Nieten en Henrina Tijssen.


Hij is getrouwd te Grathem op 9 augustus 1830 met
Elisabeth Opheij, landbouwster, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 25 augustus 1788, wonende te Horn en te Baexem, overleden aldaar op 7 april 1872, dochter van Martinus op Hey en Cornelia Aletten.
(Zij is eerder getrouwd te Baexem op 17 september 1814 met Theodorus Bischops, gedoopt te Neer op 10 juli 1777, wonende te Horn, overleden aldaar op 26 september 1828, zoon van Leonardus Bisschops en Cornelia van der Velden.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina