Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andreas Hubertus Verstappen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 2 augustus 1888, wonende aldaar en te Baexem, overleden te Roermond (Z) op 14 juli 1971, begraven te Baexem, zoon van Henricus Hubertus Verstappen en Anna Maria Gielen.


Hij is getrouwd te Baexem op 13 februari 1925 met
Elisabeth Barbara Metsemakers, geboren te Baexem op 13 december 1882, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 november 1951, dochter van Jacob Metsemaekers en Joanna Margaretha Vossen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina