Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Steijven, dienstknecht, geboren te Baexem op 23 november 1816, overleden aldaar op 23 mei 1867, zoon van Peter Jacob Steijven en Maria Geraets.


Hij is getrouwd te Horn op 16 oktober 1860 met
Chaterina Elisabeth Peeters, geboren te Hunsel-Haler op 7 mei 1829, overleden te Baexem op 27 oktober 1894, dochter van Theodorus Peeters en Joanna Maria Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina, geboren te Baexem op 28 januari 1862, overleden aldaar op 10 maart 1862.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina