Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Barbara Scheeren, landbouwster en dagloonster, geboren te Wessem rond 1761, wonende te Heel, overleden te Grathem op 17 september 1849, dochter van Severinus Scheren en Anna Vesane.


Zij was gehuwd met
Leonard Raemaeckers, overleden te Heel op 17 december 1806.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gabriëlla Cecilia, landbouwster, geboren te Heel en Panheel op 14 december 1789, overleden te Grathem op 18 oktober 1855.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 5 november 1808 met Leonardus Salmans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Mouland (B) op 28 juni 1783, overleden te Grathem op 15 april 1852, zoon van Egidius Salman en Anna Straets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina