Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henrij Schaeken, landbouwer, geboren te Nederweert op 1 maart 1816, overleden te Heythuysen op 14 maart 1864, zoon van Mathias Schaeken en Agnes Vrinssen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 28 april 1851 met
Marie Catherine Rutjens, landbouwster, geboren te Heythuysen op 11 mei 1810, overleden aldaar op 30 april 1877, dochter van Petrus Ruttjens en Angelina Pleunis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Agnes, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 15 juli 1852, wonende aldaar en te Nederweert, overleden te Heythuysen op 2 december 1939.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 31 januari 1884 met Heiliger Metsemakers, schoenmaker, geboren te Heythuysen op 22 april 1851, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 december 1943, zoon van Guillaume Metsemackers en Barbara Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina