Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Nijs, geboren te Nederweert rond 1768, overleden aldaar op 26 juni 1812, dochter van Martin Nijes en Henriette Coolen.


Zij was gehuwd met
Mathijs Deckers, geboren te Nederweert rond 1772, overleden aldaar op 3 oktober 1821, zoon van Guillaume Deckers en Catherine Linsen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrine, dienstmeid, geboren te Nederweert op 16 april 1810, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden aldaar op 26 oktober 1893.
    Zij is getrouwd te Roggel op 15 februari 1832 met Cornelius op de Drinck, dagloner, gedoopt te Roggel op 7 oktober 1793, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 september 1857, zoon van Pieter op de Drinck en Elisabeth Lemmen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina