Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannis Coninghs, kantonnier, geboren te Heythuysen, gedoopt te Roggel op 4 maart 1785, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 14 november 1863, zoon van Jan Coenen en Antonia Cranssen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 7 november 1810 met
Anna Gertrudis Joosten, dienstmeid en landbouwster, geboren te Buggenum, gedoopt aldaar op 18 februari 1784, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 maart 1845, dochter van Matthias Joosten en Margarita Pijls.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jean, molenaar en dienstknecht, geboren te Buggenum op 1 januari 1813, wonende te Nunhem, overleden te Heythuysen op 18 november 1890.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 13 mei 1839 met Jeanne van Lier, geboren te Nunhem op 23 oktober 1814, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 6 februari 1899, dochter van Petrus van Lier en Joanna Keucken.
  • 3 : Antonius, geboren te Buggenum op 1 oktober 1822, overleden aldaar op 6 oktober 1822.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina