Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Sijben, dagloonster, gedoopt te Heythuysen op 25 februari 1786, overleden aldaar op 20 september 1848, dochter van Joannes Sijben en Catharina van Goor.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 16 april 1828 met
Henri van Bommel, dagloner en landbouwer, geboren te Velsen op 15 september 1784, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden te Heythuysen op 16 april 1858, zoon van Henricus van Bommel en Catharina Hendrikx.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 7 februari 1810 met Maria Elisabeth Bocken, landbouwster, gedoopt te Roggel op 2 augustus 1786, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 15 september 1827, dochter van Godefridus Bocken en Johanna Tijssen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina