Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Janssen, dagloonster, gedoopt te Sevenum op 16 april 1771, wonende te Horst, overleden te Roggel op 3 april 1832, dochter van Johannes Janssen en Maria van Gasselt.


Zij was gehuwd met
Jakop Zeuren, dagloner, wonende te Horst, overleden na 1829.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, linnenweversknecht en linnenwever, geboren te Horst op 31 december 1800, wonende te Roggel, overleden aldaar op 22 juni 1853.
    Hij is getrouwd te Roggel op 14 januari 1829 (1) met Petronilla Schreurs, dienstmeid, geboren te Roggel rond 1803, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 september 1851, dochter van Martinus Schreurs en Ida van Roij.
    Hij is getrouwd te Roggel op 21 april 1852 (2) met Mechtilde Derix, geboren te Neer op 2 juni 1819, wonende te Vorst (D), te Breijell (D) en te Roggel, overleden aldaar op 21 mei 1869, dochter van Jacobus Dirckx en Anna Jansen.
    (Zij had van een onbekende man één zoon. Zij is later getrouwd te Roggel op 6 april 1864 met Matheus Engelen, akkerman en dagloner, geboren te Weert op 6 mei 1832, wonende te Breijell (D) en te Roggel, zoon van Pierre Mathias Engelen en Maria Elizabeth Haldermans.)
  • 2 : Joanna, dienstmeid, geboren te Horst rond 1814, wonende te Roggel, overleden aldaar op 8 september 1834.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina