Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Vrencken, gedoopt te Roggel op 3 juni 1770, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 september 1830, dochter van Johannes Vrencken en Johanna Baetsen.


Zij is getrouwd te Roggel op 16 mei 1798 met
Jean Clebes, schoenmaker, geboren te Fütt (D) op 24 oktober 1767, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 15 februari 1811, zoon van Nicolas Clebes en Jeanne Reeman.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Casper, schoenfabrikant, geboren te Roggel op 12 juni 1802, overleden te Heythuysen op 9 december 1838.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 3 januari 1831 met Marie Anne Vermij, geboren te Heythuysen op 29 maart 1807, overleden aldaar op 16 december 1869, dochter van Renerus Vermey en Maria Angelina van Lier.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina