Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Janssen, dagloner, geboren te Roggel op 11 mei 1801, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 juli 1849, zoon van Johannes Janssen en Anna Maria Gertrudis Smeets.


Hij is getrouwd te Roggel op 9 mei 1827 met
Cornelia Huiben, dagloonster en landbouwster, geboren te Roggel op 1 april 1802, wonende aldaar, dochter van Jacobus Houben en Hendrina van der Sterren.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 14 mei 1850 met Joannes Houben, landbouwer, geboren te Roggel op 21 september 1797, wonende aldaar, overleden te Meijel op 26 maart 1862, zoon van Peter Houben en Anna Maria Bunselaer. (Hij was weduwnaar van Angelina Lemmens, daglonerse, gedoopt te Roggel op 2 december 1786, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 september 1843, dochter van Jean Lemmens en Martina Ulens.) Zij is later getrouwd te Meijel op 26 januari 1863 met Gerard Herman Engelen, landbouwer, geboren te Maasbree op 27 oktober 1806, zoon van Christiaan Engelen en Maria Clara Daemen. (Hij was weduwnaar van Aldegonda Kusters.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina