Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Bellemaekers, dienstmeid, geboren te Grathem, gedoopt op 4 juni 1784, overleden te Swalmen op 4 augustus 1847, dochter van Antoon Bellemakers en Maria Verlinden.


Zij is getrouwd te Grathem op 25 april 1809 met
Petrus van Melick, landbouwer, geboren te Maasniel, gedoopt op 23 mei 1766, overleden te Maasniel op 22 november 1827, zoon van Pierre van Melick en Marie Elisabeth Wilms.
(Hij was weduwnaar van Anna Catharina Slangen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina