Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Vestjens, dagloonster, geboren te Roggel rond 1759, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden aldaar op 22 juli 1832, dochter van Christiaan Vestiens en Mechtildis Jansens.


Zij was gehuwd met
Heiligerus Alofs, geboren te Heythuysen rond 1758, overleden aldaar op 18 maart 1824, zoon van Godefroid Alofs en Helene Vercoulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan, dagloner en timmerman, gedoopt te Heythuysen op 17 juni 1795, wonende te Roggel, overleden aldaar op 18 maart 1874.
    Hij is getrouwd te Roggel op 4 augustus 1824 met Aldegonde Sensen, landbouwster, geboren te Roggel op 6 januari 1798, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 maart 1868, dochter van Theodorus Sensen en Maria Sijben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina