Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christina Antonetta Petronella Mertens, landbouwster, geboren te Wassenberg (D) op 13 juni 1796, wonende te Roggel, overleden aldaar op 20 februari 1822, dochter van Frans Joseph Mertens en Barbara Cuijpers.


Zij is getrouwd te Roggel op 21 februari 1816 met
Joannes Smeets, landbouwer, gedoopt te Roggel op 25 november 1792, wonende aldaar, overleden op 12 december 1859, zoon van Gerardus Smeets en Elisabeth Nijskens.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 4 februari 1824 met Gertrudis op Heij, landbouwster, gedoopt te Roggel op 5 februari 1794, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 augustus 1859, dochter van Petrus op Heij en Anna Gertrudis Bitsen.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Gerardus, geboren te Roggel op 2 november 1821.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina