Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Konings, dienstknecht, geboren te Roggel op 28 september 1827, zoon van Jean Konincks en Marguerita Delissen.


Hij is getrouwd te Kessel op 28 april 1862 met
Petronella Gommans, dienstmeid, geboren te Helden op 29 november 1825, dochter van Johannes Gommans en Petronella Johanna Lijnssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Kessel op 14 april 1864.
  • 2 : Anna Margareta Hubertina, geboren te Helden rond 1867.
    Zij is getrouwd te Helden op 12 november 1894 met Johannes Mathijs Kessels, landbouwer, geboren te Helden rond 1866, zoon van Jan Kessels en Cecilia Verheggen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina