Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christianus Wilms, dienstknecht en dagloner, gedoopt te Roggel op 25 december 1793, overleden aldaar op 5 april 1856, zoon van Joannes Wilms en Wilhelmina Verstegen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 4 april 1823 met
Maria Gertrudis van Geloven, dagloonster, geboren te Ell op 18 augustus 1788, overleden te Roggel op 26 februari 1854, dochter van Joannes van Geloven en Elisabeth Schaken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Jan, geboren te Grathem op 14 april 1824, overleden aldaar op 14 april 1824.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina