Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Giesen, geboren te Roggel op 20 augustus 1839, overleden te Beesel op 12 juni 1910, zoon van Bartholomeus Giesen en Maria Catharina Hamans.


Hij is getrouwd te Süchteln (D) op 28 september 1880 met
Joanna van der Velden, geboren te Beesel op 27 oktober 1849, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 maart 1917, dochter van Pieter van der Velden en Joanna Huberdina Tissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Süchteln (D) op 5 februari 1894.
    Zij is getrouwd te Beesel op 20 april 1917 met Johannes Hubertus Pouls, landbouwer, geboren te Beesel op 11 april 1889, zoon van Jacobus Pouls en Petronella Steeghs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina