Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria van de Rijt, dienstmeid, geboren te Roggel op 23 mei 1832, wonende te Baexem, overleden aldaar op 1 maart 1910, dochter van Godefridus van de Rijdt en Anna Maria Willekens.


Zij is getrouwd te Baexem op 20 april 1865 met
Jozef Hupkens, metselaar, geboren te Baexem op 18 januari 1832, overleden aldaar op 27 augustus 1909, zoon van Jan Hupkens en Marie Gertrude Driessen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Christiaan, geboren te Baexem op 1 september 1867, overleden op 17 februari 1945, begraven te Baexem.
  • 3 : Maria Geertrud, geboren te Baexem op 27 juni 1870, overleden aldaar op 10 september 1873.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina