Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Renier Mooren, landbouwer, geboren te Roggel op 14 april 1828, overleden te Heythuysen op 4 januari 1890, zoon van Mathias Mooren en Cornelia Driessen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 7 juli 1874 met
Elisabeth Smeets, dienstmeid, geboren te Roggel op 10 oktober 1831, overleden te Heythuysen op 11 juni 1890, dochter van Joannes Smeets en Gertrudis op Heij.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 13 april 1863 met Joannes Vermij, linnenwever, geboren te Heythuysen op 18 maart 1835, overleden aldaar op 10 januari 1873, zoon van Winandus Vermij en Petronelle Gielen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina