Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Godefridus Vestiens, landbouwer, geboren te Grathem rond 1747, overleden te Heythuysen op 14 februari 1824, zoon van Pieter Vestiens en Cornelia Geraedts.


Hij was gehuwd met
Margaretha Schreurs, landbouwster, geboren te Grathem rond 1756, overleden te Heythuysen op 2 oktober 1825, dochter van Jacob Schreurs en Joanna Bongaers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jacobus, geboren te Grathem rond 1791, overleden te Heythuysen op 23 september 1855.
  • 3 : Cornelia, geboren te Grathem rond 1793, overleden te Neeritter op 17 oktober 1853.
    Zij is getrouwd te Grathem op 24 januari 1818 met Joseph Timmermans, boerenknecht en landbouwer, geboren te Montfort rond 1793, overleden te Neeritter op 24 november 1851, zoon van Conrard Timmermans en Maria Ketelbuijters.
  • 4 : Mathias, geboren te Grathem op 28 juli 1799.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina