Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Ida Vrencken, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 23 februari 1789, overleden te Heythuysen op 27 oktober 1853, dochter van Servatius Vrencken en Gertrudis Lennerts.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 12 februari 1816 met
Petrus Mathias Vossen, wagenmaker en houtskoolbrander, gedoopt te Heythuysen op 8 augustus 1792, overleden aldaar op 16 februari 1868, zoon van Petrus Vossen en Anna Catharina Mooren.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Corneille, geboren te Grathem op 26 mei 1819, overleden te Heythuysen op 3 augustus 1894.
  • 3 : Servaas, geboren te Grathem op 8 maart 1822, overleden te Heythuysen op 26 juni 1833.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina