Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Puts, geboren te Roggel op 20 januari 1851, wonende te Kessel, overleden aldaar op 9 oktober 1921, dochter van Martin Puts en Helene Verhaeg.


Zij is getrouwd te Kessel op 17 april 1885 met
Hendrik Scheres, landbouwer, geboren te Kessel op 31 augustus 1850, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 september 1930, zoon van Pierre Martin Scheres en Gertruid Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Huberta, geboren te Kessel rond 1886.
    Zij is getrouwd te Kessel op 9 juni 1911 met Albertus Antonius van Emden, geboren te Rheden rond 1884, zoon van Hendrikus Aloijsius Johannes van Emden en Johanna Blom.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina