Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Beenders, geboren te Roggel op 29 februari 1904, overleden te Geldrop op 14 mei 1983, begraven te Sterksel op 18 mei 1983, zoon van Engelbertus Beenders en Maria Elizabeth Coenen.


Hij is getrouwd te Heeze op 18 januari 1933 (1) met
Wilhelmina Henrica van de Paal, geboren te Heeze op 27 oktober 1909, overleden te Geldrop op 28 juli 1947, dochter van Laurentius van de Paal en Paulina Mechelina Geenen.

Hij was gehuwd (2) met
Gerarda Verrijt, geboren te Asten op 29 oktober 1910, overleden op 23 februari 1991, begraven te Sterksel, dochter van Johannes Verrijt en Elisabeth Aarts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina